Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Aydar 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı Aydar mesajında şu görüşlere yer verdi "Öğretmenlerin  tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır dedi.

Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Aydar mesajında şu görüşlere yer verdi, Bir milletin milli, ahlâki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerinin üstün çalışmalarına bağlıdır. Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe hazırlamak büyük özveri ve emek isteyen bir iştir. Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı öğretmenlerdir ve Büyük Atatürk'ün dediği gibi yeni nesiller öğretmenlerin eseri olacaktır dedi.

Öğretmenlerimize duyduğumuz minnet ve şükran duygularımızı ifade ettiğimiz, onların ışığına ve rehberliğine duyduğumuz ihtiyacı bir kez daha güçlü bir şekilde dile getirdiğimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum diyen Aydar  24 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Millet Mektepleri tarafından kendisine verilen; 'Başöğretmen' unvanını kabul etmesi ve söz konusu tarihin 'Öğretmenler Günü' olarak kutlanmaya başlandığını belirtti.

Aydar, Geleceğin teminatı olan çocukların yetiştirilmesinde fekadar, Vefakar ve özverili bir şekilde gayret gösteren öğretmenlerin, her türlü takdire fazlasıyla layık olduğunu belirtti ve öğretmenlerin aynı zamanda da milli birlik ve beraberliğin de teminatı konumunda olduğunu vurguladı ve Öğretmenlerimiz karanlığı delen  bir ışık olduğunun altını çizen Aydar  Bu düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü gönülden kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." Dedi.