İl Kadın Girişimciler ve İl Genç Girişimciler icra Komitesi Seçimi Ceyhan Ticaret Odası ve Ceyhan Ticaret Borsası tarafından müşterek olarak Ceyhan Ticaret Odası’nda İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komiteleri seçimleri yapıldı.

Türkiye’de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek amacıyla Odalar ve Borsalar bünyesinde faaliyetlerini yürüten, Türkiye’nin en büyük girişimci ağı TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulları ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitesi Üyeleri  yapılan seçimle belirlendi. Yapılan seçim neticesinde Kadın Girişimciler İcra Komitesine Derya Nur Öner ve Özden Hozatlı seçilirken Genç Girişimciler İcra Komitesine Tolga Sandıkçı ve Murat Yağan seçilmiştir.

TOBB tarafından belirlenen seçim takvimine göre Mart ayının ilk haftasında İcra Komitesi üyelerinin oyları ile 81 ilde TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu yeni başkanlarının seçileceği açıklaması yapıldı.