Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı işbirliğinde hazırlanan “Burası Türkiye Burada İş Var” sloganıyla İstihdam Seferberliği 2019 programı 25 Şubat 2019 tarihinde iş dünyamız ile paylaşılmıştır.

İstihdam Seferberliği Paketi teşvikleri; Yeni İstihdama Ücret Desteği, Yeni İstihdamın SGK Primine, Vergisine Destek, Siz Bi’ Nefes Alın Ücretler Bizden Desteği, Mevcudu Koru, Bu Da Bizden Olsun Desteği, Düzenli Ödemeye Devamlı Desteği, Kalkınmaya İlave Desteği, Önce İşbaşı Eğitim Sonra İstihdam Desteği, İhtiyacınıza Uygun, Nitelikli İşgücü Eğitimine Tam Destek olmak üzere toplam sekiz başlık altında işveren ve çalışanlara önemli fırsatlar sunmaktadır.

İstihdam Seferberliği ile ilgili üyelerimizin doğrudan bilgi almalarını sağlamak amacıyla Ceyhan Ticaret Borsası olarak Borsamız Genel Sekreteri Yeliz Aydar, “Burası Türkiye Burada İş Var” İstihdam Seferberliği hakkında Üyelerimize bilgilendirme ziyaretleri gerçekleştirmiştir.