Borsamız Yöneticileri, Ceyhan Belediye Başkanlığına seçilen Kadir Aydar’a ziyarette bulundu.

Ziyarete Borsamız Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Aydar, Meclis Başkanımız Ali Cem Sandıkçı, Meclis ve Yönetim kurulu üyelerimiz katıldı.

Borsamız Başkanı Aydar, “Çok güzel hizmetler yapacağınıza inanıyoruz. Ticaret Borsası olarak üretici ve tüketici arasında bir köprüyüz. Tarımı, sanayi ile birleştiren bir kurumuz. Türkiye’de tarımı kayıt altına alan önemli bir kuruluşuz. Tarımı ve tarıma dayalı sanayiyi geliştirmek, bunun için gereken işbirliğini sizinle birlikte yapmak için her zaman göreve hazırız. Ceyhan Ticaret Borsası olarak 7/24 yanınızda olacağız. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Belediye Başkanı Kadir Aydar ise, borsanın hem fiziki yatırımları, hem de çiftçi ve esnafı birleştirme alanında gösterdiği gayretleri önemsediğini belirterek, “Bir ve beraber olmamız için elimizden gelen gayreti azami şekilde göstereceğiz. İnşallah hep birlikte Ceyhan’a hizmet edeceğiz” Ticaret Borsası Başkanımız Mustafa Aydar’a, Meclis Başkanı Ali Cem Sandıkçı’ya, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerden dolayı teşekkür ediyorum dedi.