Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Ceyhan Ticaret Borsası (CTB) tarafından geleneksel hale gelen gıda yardım paketleri, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Ramazan ayında birlikte hareket etme ve dayanışma kültürünün arttığını dile getiren Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydar, “Ramazan ayı dolayısıyla TOBB’dan gelen 50.000 TL ile ihtiyaç sahibi ailelere temel gıda, erzak paketleri yardımı edildi. Böyle hayırlı bir çalışmaya katkımız olduğu için bizler de mutlu olduk. Gelen yardımları biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ederek ihtiyaç sahibi ailelerimizi tespit edip yardım eli uzattık. Toplumsal yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemi böyle durumlarda daha iyi anlaşılıyor” dedi.