Ceyhan Ticaret Borsası (CTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa AYDAR, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan KARALAR’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

31 Mart’ta yapılan mahalli idare seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen ve Adanalılar tarafından seçilerek Adana’nın Belediye Başkanı olan Zeydan KARALAR’a yapılan hayırlı olsun ziyaretine, Ceyhan Ticaret Borsası (CTB) Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa AYDAR, Meclis Başkanımız Ali Cem SANDIKÇI ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz ve CTB Genel Sekreterimiz Yeliz Aydar katıldı.

Ceyhan İlçemize Yakışır Modern Borsa Kompleksi

Gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Aydar, Meclis Başkanımız Ali Cem Sandıkçı ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalara ‘‘Kurulmasını Planladıkları, Bölgemize, Ülkemize, Tarıma ve Ekonomiye Can verecek, Yeni Borsa Hizmet Binası hakkında bilgileri paylaşan Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Aydar, Ceyhan’ımıza ve Üyelerimize layık Modern Borsacılık faaliyetlerine yakışır bir borsa Kompleksi’ni kuracaklarını ifade etti.’’

Ticaret Borsası olarak üretici ve tüketici arasında bir köprüyüz.

Ziyaretin devamında, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa AYDAR, Adana Büyükşehir ve Ceyhan Belediyesinin Birlikte Koordineli bir şekilde çok hizmetler yapacaklarına inandıklarını, Ticaret Borsası olarak üretici ve tüketici arasında bir köprü ve de Tarımı sanayi ile birleştiren bir kurum olduklarını söyledi. Başkan Mustafa AYDAR, Ceyhan İlçesinin 40 ilden büyük olduğu ve Sanayileşme açısından bulunmaz Hint kumaşı niteliğine geldiğini, Ceyhan İlçesinin Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi olması ve yapılması planlanan projelerin Ülke ve Bölge Ekonomisine büyük katkı sağlayacağını dile getirdi. Ceyhan Ticaret Borsası’nın 360 oda/borsa ‘dan hacim sıralamasında 25. Akdeniz bölgesinde 3. Sırada olduğunu önümüzdeki yıllarda üst sıralara geçmeyi hedeflediklerini söyledi. Ceyhan’ın sahil kesiminde olmasından dolayı Ceyhan’a Deniz Ticaret Odası’nın olması gerektiğini ve bu konuda girişimlerinin olduğunu söyledi. Tarımı, tarıma dayalı sanayiyi geliştirmek ve bunun gereken iş birliğini sizlerle birlikte yapmak için her zaman göreve hazırız. Ceyhan Ticaret Borsası olarak Daima yanınızda olacağız, bu vesile ile hayırlı olsun dileklerimi sunuyor çalışmalarınız da başarılar diliyorum” dedi.

Elimizden Gelen Gayreti Azami Şekilde Göstereceğiz

Yapılan ziyaretten ziyadesiyle memnun olduğunu belirten Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan KARALAR ‘‘Sizlere hem fiziki yatırımlarınız, hem de çiftçimizi, esnafımızı, birleştirme alanında gösterdiğiniz gayretler için çok teşekkür ediyorum diyen Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bir ve beraber olmamız için elimizden gelen gayreti azami şekilde göstereceğiz. İnşallah hep birlikte Adana ve Ceyhan’a hizmet edeceğiz. Ticaret Borsası Başkanımız Mustafa Aydar  ve yönetim kurulu ve Meclis üyelerinin ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.