06-08 Temmuz 2019 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Bünyesindeki Oda ve Borsa Genel Sekreterleri Oryantasyon Eğitimine Ceyhan Ticaret  Borsası Genel Sekreterimiz Yeliz AYDAR katıldı.

TOBB İkiz Kulelerdeki programın açılışında konuşan TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz, Oryantasyon Eğitiminde Borsa ve Odaların kurumsal yapısı, sektörler ile ilgili bilgilendirme, Protokol ve Organizasyonlar, Muhasebe ve İnsan Kaynakları Hakkında, Ekonomik Anlamda da bütün konular ele alınarak Borsa ve Odaları nasıl daha ileriye taşıyabiliriz adına bilgilendirme yaptı.

TOBB’un çok aktif çalışan önemli bir camia olduğunu vurgulayan Saraçöz, 24 saat esasına dayalı bir çalışma yöntemini anlattı. 365 oda ve borsanın artık proje üretmekte çok mahir bir hale geldiğini belirten TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz, “Bu başarıda da genel sekreterlerimizin payı büyük. Oda ve borsalarımız artık 5 yıldızlı Üyelerine en üst seviyede hizmet vermekte Unutmayın ki bizim varlık sebebimiz üyelerimizin sorunlarını çözmek. Birlikte çalışmalıyız Sizin bizi beslemeniz lazım. Gerekirse yönlendirmeniz lazım” dedi.