Kozan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KANDEMİR ve beraberindeki heyet ile birlikte Ceyhan Ticaret Borsası (CTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa AYDAR’ı ziyarette bulundular.

Söz konusu ziyarette Borsamız Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa AYDAR, Meclis Başkanımız Ali Cem SANDIKÇI Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ferruh ARSLAN, Meclis üyemiz Emrah EKER ve Genel Sekreterimiz Yeliz AYDAR, Kozan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KANDEMİR ve Beraberindeki heyeti Karşıladılar.

Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim kurulu Başkanımız Mustafa AYDAR, Borsamıza ziyaretimize gelen, Kozan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KANDEMİR’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Ceyhan İlçemize Yakışır Modern Borsa Kompleksi

Gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Aydar, Meclis Başkanımız Ali Cem Sandıkçı ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa KANDEMİR ile ‘‘Kurulmasını Planladıkları, Bölgemize, Ülkemize, Tarıma ve Ekonomiye Can verecek, Yeni Borsa Hizmet Binası hakkında bilgi paylaşan Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Aydar, Burada Ceyhan’ımıza ve Üyelerimize layık Modern Borsacılık faaliyetlerine yakışır bir borsa Kompleksi’ni kuracaklarını ifade etti.

Ziyaretin devamında Ceyhan İlçemizin Tarım ve Ekonomik durumu, Sorunları ve Çözüm önerileri ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Çalışmalarında Başarılar Dileriz

Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydar, Kocan Ticaret Odası Başkanı Mustafa KANDEMİR ve beraberindeki heyete ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.