BORSA BAŞKANIMIZ MUSTAFA AYDAR’DAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

• 09.08.2019
Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Mustafa AYDAR , Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm İslam aleminin ve Ceyhanlı hemşerilerinin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Başkan Mustafa AYDAR ; Bayramlar çok özel günlerdir. Milletimizin birlik ve beraberliği, kardeşlik ve dayanışma ruhu bayram günlerinde daha da gelişir ve pekişir. Kurban Bayramı’nın sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, milletçe birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerimizin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini temenni ediyorum.

Sevgi dolu, huzur ve mutluluk içinde nice bayramlar geçirmek dileğiyle başta Ceyhan’lı hemşerilerimin , Üyelerimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayramın herkese sağlık ve huzur getirmesini diliyorum.

Mustafa AYDAR
Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı