Başkan Mustafa Aydar, Ceyhan Ticaret Borsası Meclis salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde 2018 yılında en çok tescil ücreti ödeyen üyelerimize ödül vermek için buradayız dedi.

Ceyhan Ticaret Borsası 2018 yılında en çok tescil ücreti ödeyen Üyelerini Plaketle ödüllendirdi. Ödül törenine Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Aydar, Meclis Başkanımız Ali Cem Sandıkçı ve Yönetim ve Meclis üyelerimizle birlikte, Ceyhan Belediye Başkan Yardımcıları Hülya Erdem ve İlker Önük, Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can Adına CTO Meclis Üyesi Mahmut Şahin, Ceyhan EKK Başkanı İbrahim İkidağ , Ceyhan Şoförler Odası Başkanı Ünal Kurt, Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Tontu ile birlikte ilçemizin birbirinden değerli STK Başkanlarımız da ödül programımıza katılım gerçekleştirdiler.

Borsamızın Konferans salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde Açılış konuşması yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Aydar konuşmasında; Kurumlarımızın çok değerli yöneticileri, Sayın Sivil Toplum Kuruluşu ve Meslek Odasının çok Değerli Başkanları ve yöneticileri, Değerli Basın Mensupları, Değerli Dostlarım,  Sayın Konuklar, Geleneksel Ödül Törenimize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Hepinizi şahsım ve Ceyhan Ticaret Borsası adına saygıyla selamlıyorum.

Konuşmama başlarken öncelikle, ödedikleri vergiyle, ülkemize kazandırdıklarıyla bizleri gururlandıran üyelerimize şükran ve teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Ceyhan, Ticarette ki İşlem hacminde her yıl olduğu gibi 2018 yılında da başarılı bir performans göstermiştir.

. 2017 yılında İki milyar, beş yüz on milyon lira olan işlem hacmimiz;  2018 Yılında Üç milyar yüz on yedi bin lira olarak  yani % 24 bir artış gerçekleşmiştir.

Ticaret Borsaları İşlem Hacmi sıralamasına göre Borsamız, Ticaret Borsaları sıralamasında 2017 yılında 28. sırada iken, 2018 yılında 25. Sıraya yükselmiştir. Akdeniz Bölgesinde 2017 yılında 4. Sırada iken, 2018 yılında 3. Sıraya yükselmiştir.

Dolayısıyla ben tüm üyelerimizi yürekten kutluyorum.

Bizler üretici ve tüketici arasında bir köprüyüz.

Tarımı, tarıma dayalı sanayiyi geliştirmek ve bunun için gereken iş birliğini sizlerle birlikte yapmak için her zaman göreve hazırız.

Tarıma elverişli arazileriyle, Tekstil, Çırçır, Yağ, Maya, Çimento fabrikalarıyla, Lisanslı depolarıyla, Soğuk Hava Depolarıyla, Toros Gübre, BOTAŞ, BİL, İSKEN, SANKO Tesisleriyle, Organize Sanayi Bölgesiyle Sanayileşme açısından bulunmaz fırsatları içinde barındıran; Tarımı, sanayi ile birleştiren, 40 ilden büyük ve denizcilik faaliyetlerinin de her geçen gün artması dolayısıyla Ceyhan’ da Deniz Ticaret Odası’nın da kurulması gerektiğinin farkındayız.  Bu konuda girişimlerimiz devam etmektedir.

Ceyhan Ticaret Borsası olarak Daima yanınızda olacağız,

Sevgili Ceyhan Ticaret Borsası ailesi,
Bu gün Ceyhan iş dünyasının günüdür. Bu tören Ceyhan’ı bugünlere getiren Ceyhanlı tüccarın, sanayicinin, üreticinin ve esnafın günüdür. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizler Ceyhan’ı çok daha yükseklere taşıyacaksınız. Sizleri tanıyorum ve bunu başaracağınıza yürekten inanıyorum.

Değerli arkadaşlarım,
Hep birlikte bu ülkenin, bu toprakların hakkını verelim. Bu ülke ve Ceyhan için yaptıklarınıza, gayretlerinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bugünün gurur vesilesi olan üyelerimize ve bizi onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum dedi.

EN ÇOK TESCİL ÜCRETİ ÖDEYEN ÜYELERİMİZE ÖDÜLLERİ VERİLDİ.

Konuşmaların Ardından en çok tescil ücreti ödeyen üyelerimize ödülleri verildi.

Üyemiz, TOPRAK Tarım Tic. San. Şti. Firmasına Ödülünü Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Hülya ERDEM  takdim etti,

Üyemiz, DÖRTLER Pam. Tar. Teks. Petr. Ürünleri Firmasının Ödülünü Ceyhan EKK Başkanı İbrahim İKİDAĞ takdim etti,

Üyemiz, ULTAR Tarım Hayv. San. Tic. Ltd. Şti. Firmasına Ödülünü Ceyhan Ticaret Odası Meclis Üyesi Mahmut ŞAHİN takdim etti,

Üyemiz TEKS-TAR Arif Öyke tarım a ödülünü Ceyhan Şoförler ve otomobilciler odası başkanı Ünal KURT takdim etti,

Üyemiz, MİSPA Tarım Tekstil San. Tic. Ltd. Şti. Firmasına ödülünü Ceyhan Bakkallar ve bayiler odası başkanı Ahmet TONTU verdi,

Üyemiz, SANKA Tarımsal Tic. Ltd. Şti. Firmasına ödülünü Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı İlker ÖNÜK takdim etti,

Üyemiz, DENGİZ Tarım Nakl. Gıda. Ltd. Şti. Firmasına ödülünü Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Mustafa AYDAR taktim etti,

Üyemiz, Süleyman Altınışık Şahıs Firmasını ödülünü Ceyhan Berberler Odası Başkanı Zeki KEM takdim etti,

Ödül Törenimize Katılan Tüm STK Başkanlarımıza ve Üyelerimize teşekkür ediyoruz.

Mustafa AYDAR

CEYHAN TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI