Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  Ceyhan  Ticaret Borsası iş birliği ile her yıl gerçekleştirdiğimiz eğitim yardımlarımız 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılında da devam etti.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) tarafından finanse ve koordine edilen kırtasiye paketleri ve Ceyhan Ticaret Borsası tarafından hazırlanan  maddi durumu iyi olmayan öğrencilere ulaştırarak eğitime katkıda bulundu. İlçe merkezi ve İlçeye bağlı bulunan okulları ziyaret eden Ceyhan Ticaret Borsası Genel Sekreteri Yeliz AYDAR ve Personellerle  “Hazırlanan kırtasiye paketlerini okul Müdürleri ve  idarecilerine teslim edilmesinin ardından durumu iyi olmayan  öğrencilere teslim edildi.

CTB BAŞKANI MUSTAFA AYDAR: CEYHAN’IN YARARINA OLACAK HER PROJEDE YER ALAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Aydar bazı Okullarda Eğitim görüp maddi durumu iyi olmayan öğrencileri tespit ederek kırtasiye yardımında bulunduklarını ifade eden Başkan Aydar;  Bu organizasyona Önemle katkılarından dolayı başta Eğitim yardımlarında bizlere destek veren; TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na,  teşekkür ederiz.
 Geleceğimizi temsil eden kıymetli öğrencilerimize böyle bir yardımda bulunabilmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

En büyük yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunun altını çizdi ve geleceğin büyükleri, geleceğimizin teminatları olan öğrencilerimize her türlü desteğin verilmesi gerektiğini belirtti ve “Daha önceki yıllarda olduğu gibi inşallah bundan sonraki zamanlarda da eğitim camiasına desteklerimiz sürecek. Biz Ceyhan Ticaret Borsası olarak sadece eğitim camiasına değil, imkânlarımız doğrultusunda Ceyhan ve Ceyhanlı’nın yararına olacak her projede yer almaya devam ediyoruz dedi”

Mustafa AYDAR

Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı