TOBB TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

KONU: Özbekistan Ziyareti ve Türk Keneşi Özbekistan İş Forumu, 3-5 Ekim 2019

Türk Dili Konuşan Ülkeler işbirliği Konseyi (Türk Keneşi) Bünyesinde, 31 Temmuz 2019 tarihinde İstanbul’da Türk Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) kurulmuştur. Birliğimizi ile birlikte, Azerbaycan İşverenler Konfederasyonu, Kazakistan Ulusal Girişimciler Odası, Kırgız Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Odalar Birliği Üyesidir. Yapılan Seçimlerde Birlik Başkanı Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU, TTSO’nun İlk Başkanı olarak Seçilmiştir.

Birliğimizce, Türk Dili Konuşan işbirliği Konseyi,TTSO ve Özbekistan Yatırım ve Dış Ticaret Bakanlığı ile Özbekistan TSO İş Birliğinde, 5 EKİM 2019 Tarihinde, Türk Keneşi Özbekistan iş Forumu düzenlenecektir. Özbekistan’ın Başkenti Taşkent’te gerçekleştirilecek ‘’Forum’’a,  Özbekistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Şevket MİRZİYOYEV’in Katılımı da öngörülmektedir.

Programa Katılmak isteyen Firma temsilcilerinin Konaklama, uçak, transferler, yemek vb. organizasyon giderlerini karşılamak üzere, Birliğimizce görevlendirilen ETS Ersoy Turistik Servisleri A.Ş.’nin Garanti Bankası Kadiköy Ticari Şubesi TR 54 0006 2001 6730 0006 2999 73 numaralı Türk Lirası Hesabına, 10.000,- Türk Lirası ön avans bedeli ödemeleri gerekmektedir.

Ödeme yapılırken açıklama kısmına ‘’3-5 Ekim 2019 Özbekistan Heyeti Katılım Ücreti’’  açıklaması yazılmaktadır. En geç 2 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 14.00’e kadar Birliğimize yazılı olarak bildirimde bulunulmaları gerekmektedir.

Gerekli Açıklamalar Eklerdedir.