TOBB YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ VE ADANA SANAYİ ODASI BAŞKANI ZEKİ KIVANÇ BORSAMIZI ZİYARET ETTİ

• 24.09.2019

Söz konusu ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Aydar, Meclis Başkanımız Ali Cem SANDIKÇI, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ferruh ARSLAN ve Genel Sekreterimiz Yeliz AYDAR TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki KIVANÇ’ı karşıladılar.

Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydar, Borsamıza ziyaretimize gelen TOBB Yönetim kurulu Üyemiz ve Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki KIVANÇ’ı   ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Gerçekleşen ziyarette CTB Başkanı Mustafa AYDAR ilçe ekonomisi ve ilçe sorunları ile ilgili bilgi vererek istişarede bulunuldu.

Mustafa AYDAR

Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı