ÜYELERİMİZE DUYURULUR!!!

• 20.01.2020

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

KONU: İKİLİ ODALARA ÜYELİK

Türkiye odalar ve borsalar birliği, yurt dışında muadili olan özel sektör kuruluşları (Oda/Birlik/Federasyon) ile kurumsal işbirliğini geliştirme çabalarını sürdürmektedir. Bu çerçevede, bir dizi ülke ile ‘’ ticaret ve sanayi odası Forumu’’ adı altında yapılanmaya gidilmektedir.

Şu ana kadar 11 ülkeyle ‘’Ticaret ve sanayi odası forumu kurulmuş olup, ülkemiz öncelikleri doğrultusunda bahse konu çalışmalar sürdürülmektedir. Bahse konu ikili ticaret ve sanayi odası formu listesi aşağıda sunulmuştur:

Arnavutluk: Türkiye- Arnavutluk Ticaret ve sanayi Odası Forumu

Azerbaycan: Türkiye- Azerbaycan Ticaret ve sanayi odası forumu

Endonezya: Türkiye- Endonezya Ticaret ve Sanayi Odası Forumu

Kazakistan: Türkiye- Kazak Ticaret ve sanayi odası forumu

KKTC: Türkiye- KKTC Ticaret Odası Forumu

KIRGIZİSTAN: Türk- Kırgız Ticaret ve Sanayi odası forumu

Moğolistan: Türk-moğol Ticaret ve Sanayi Odası forumu

Özbekistan: Türk Özbek Ticaret ve Sanayi Odası Forumu

Pakistan: Türkiye- Pakistan Ticaret Ve Sanayi Odası Forumu

Sırbistan : Türkiye- Sırbistan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu

Ukrayna: Türkiye-Ukrayna Ticaret ve Sanayi Odası Forumu

İkili Oda forumları kapsamında hem Türkiye’de hem de muhatap ülkede olmak üzere geniş katılımlı etkinlikler düzenlemekte olup, bu etkinlikler ile Türk tarafı üyelerinin Kendi Aralarında hem de karşı kanat üyeleri ile bir araya gelmesine olanak sağlanmaktadır. Ayrıca düzenlenen katılımlı etkinlikler de yine muhatap ülkelerin resmi yetkilileri ve çeşitli sektörlerdeki firma temsilcileri ile görüşme fırsatları sunulmaktadır.

Ticaret ve sanayi odası forumlarına ilişkin üyelik dahil tüm bilgilere https://tobb.org.tr/IkiliOdalar/Sayfalar/AnaSayfa.php linkinden ulaşılabilmektedir.

ÜYELERİMİZE DUYURULUR!!!

Atatürk Mah. İstasyon Cad. NO:17 Ceyhan/ADANA