CTB YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA AYDAR’DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

• 18.03.2020
Çanakkale Savaşı’nın Birinci Dünya Savaşı’nda ve Türkiye tarihinde en kritik aşamalarından biri olduğunu belirterek konuşmaya başlayan Aydar : “Çanakkale Zaferi, bir milletin birlik ve beraberlik içinde verdiği şanlı mücadelenin unutulmaz hatırası olması bakımından insanlık tarihinde eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır. Bugün bu cennet Vatanda yaşayan herkes özgürlüğünü ilk başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk,silah arkadaşları, şehit ve gazilerimize borçludur.

Çanakkale ruhu bir sevdadır. Çanakkale Kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin en çarpıcı örneklerinin yaşandığı yerdir. Çanakkale öyle bir yer ki, burada yokluk varlığı yenmiştir. Çanakkale öyle bir yer ki, burada maneviyat, maddiyatı yenmiştir. Kısacası Çanakkale Zaferini Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in : “Çanakkale ; Bugunümüzü kurtaran,maziye kahramanlığını ve büyüklüğünü iade eden, Bu toprakları bize edebi yapan zaferin adıdır.” Cümlesi ile daha güzel şekilde yapabilirim.

“Çanakkale Geçilmez’ sözünü şanlı tarihimize altın harflerle yazan başta ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere,büyük mücadeleye destek veren Türk Ordusunun Kahraman mensuplarını ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor,ruhları şad olsun diyor,’18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105.yılını kutluyorum” dedi.

-CEYHAN TİCARET BORSASI
CTB YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA AYDAR’DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI