BORSAMIZDA TS EN ISO 9001:2015 AKREDİTASYON GELİŞTİRME DENETİMİ

• 06.09.2021
Ceyhan Ticaret Borsası’nda uygulanmakta olan TS EN ISO 9001:2015 Akreditasyon geliştirme denetimi gerçekleştirdi.
Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa AYDAR, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferruh ARSLAN, Yönetim Kurulu Üyemiz Nazif DİLER, Genel Sekreterimiz Yeliz AYDAR, Akreditasyon Sorumlumuz Ferhat ARSLAN ve diğer sorumlu personellerimizin katılımı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından akreditasyon sistemi geliştirme çalışmaları kapsamında borsamızın tüm hizmet faaliyetleri ve Kalite DOkümantasyon Sistemi Türk Loydu denetçisi Savaş TATIL tarafından incelendi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında Ceyhan Ticaret Borsasımızın Yönetim ve Oda Borsa Mevzuatı, Mali Yönetim, İnsan Kaynakları Yönetimi, İş Planlaması ve Yönetimi, Haberleşme ve Yayınlar, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımı, Üye İlişkileri, Kalite Yönetimi, İletişim Ağı, Politika ve Temsil, Bilgi ve Danışmanlık ve Destek, İş Geliştirme ve Eğitim, Satış Salonu ve Laboratuvar konularında Türk Loydu Denetçisi Savaş Tatıl’ın Ceyhan Ticaret Borsamızı ziyaret etmesi ile değerlendirildi.
Kapanış toplantısında söz alan Türk Loydu Denetçisi Savaş TATIL: “Ceyhan Ticaret Borsası’nın ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Kapsamında yürütmekte olduğu faaliyetler ile süreç iyileştirme ve geliştirme yönündeki çalışmalarını görmekten memnuniyet duyduklarını belirtip Ceyhan Ticaret Borsası Yönetimini ve personelleri
tebrik ederim
.” İfadesini kullandı.